Založ si blog

Total Control prichádza

World Health Organization (WHO), Svetová zdravotnícka organizácia je medzinárodná organizácia systému Organizácie Spojených národov (OSN), vystupujúca ako koordinačné centrum v medzinárodnom verejnom zdraví. Centrálu má v Ženeve vo Švajčiarsku.

Pandemická zmluva medzi WHO a  193 krajinami  sveta, ktorá  definuje pravidla pre nové pandémie je pripravená na podpis na jar 2024. Podľa vedenia WHO je nová pandémie len otázkou času a už sa nesmú pripustiť žiadne dezinformácie o nových vakcínach.

Akonáhle WHO prehlási, že vypukla pandémie, v tom okamžiku na základe tejto zmluvy prechádzajú na WHO všetky pandemické opatrenia zo všetkých ministerstiev zdravotníctiev 193 krajín sveta. Od momentu vyhlásenia pandémie sa budú všetky opatrenia vyhlasovať centrálne z WHO a všetky odporúčania budú podľa poslednej verzie záväzné pre všetky signatárske krajiny.

WHO bude určovať aké opatrenia sa príjmu. Povinné očkovanie vo všetkých signatárskych 193 štátoch, autorizácia nedobrovoľných génových terapií pomocí mRNA, vakcinačné pasy, centrálne riadenie distribúcie vakcín a národy čakajúce v rade na experimentálny roztok bez ktorého sa nedostaneme do práce, do školy, do obchodu a tehotné ženy do pôrodnice, zákaz vychádzania, zákaz prevádzky aut pre roznášanie víru na väčšie vzdialenosti. Cieľom je uzamknúť ľudí v tzv.15 minutových mestách kde sa budú môcť voľne pohybovať, na pohyb medzi mestami bude potrebný súhlas.

Podpis  pandemickej zmluvy WHO potrebuje politikov, ktorí ju za jednotlivé krajiny podpíšu. Politici, aby mohli podpísať takú závažnú zmluvu potrebujú súhlas od občanov.

Občan, čo si myslíš, budú žiadať politici od Teba súhlas?

Informácie menia svet – preposielaj, zdieľaj a požaduj !

Pavla Durova môže čakať osud Juliana Assanga

26.08.2024

Sociálnymi sieťami po celom svete otriasa kauza zatknutia Pavla Durova, ruského vývojára, zakladateľa a súčasného šéfa sociálnej siete Telegram. Durov bol podľa informácií zatknutý na letisku Le Bourget v Paríži, kam priletel svojim súkromným lietadlom z Dubaja, kde má Durov trvalé bydlisko. Zatknutie zakladateľa a šéfa Telegramu prišlo v odvete za odmietnutie [...]

Právo Západu určovať svetový poriadok

22.08.2024

je – môže byť – v rozpore so zásadami medzinárodného práva: 1. Povinnosť nezasahovať do vnútorných záležitosti iných štátov. 2. Povinnosť štátov navzájom spolupracovať. 3. Zásada rovných práv a právo národov na sebaurčenie. 4. Zásada zvrchovanej rovnosti štátov. 5. Povinnosť štátov vystrihať sa hrozbe silou alebo použitím sily vo vzájomných [...]

Prečo máme šetriť ?

28.05.2024

V Pekingu sa konali zimné olympijské hry na umelom snehu, ktorého tony vytvárali výrobníky na sneh, len aby biznis s reklamou a športovým oblečením zarábal. Lyžiarske strediská osvetlujú svahy megawatovými svetlami, aby sa mohlo lyžovať dlho do noci a vleky spotrebujú gigawathodiny elektrickej energie, len aby ich majitelia zarobili. Lufthansa vykoná 8.000 prázdnych [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

teater

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 57
Celková čítanosť: 157962x
Priemerná čítanosť článkov: 2771x

Autor blogu

Kategórie