Založ si blog

Ukrajinský podvod

Kniha Ukrajinský podvod  (vydavateľstvo Torden) zavedie čitateľa na Ukrajinu, do Gruzínska, Washingtonu a ďalších miest a do hniezda ostreľovačov, ktorí tvrdia, že zavraždili nevinných demonštrantov na kyjevskom námestí Majdan.

Americký problém s Ukrajinou sa nezačal telefonátom medzi americkým prezidentom Donaldom Trumpom a ukrajinským prezidentom Volodymyrom Zelenským. V skutočnosti sa to začalo ešte oveľa skôr. Ukrajina sa stala problémom pre americkú skorumpovanú politickú elitu. Napokon tento problém viedol k masovému vraždeniu na Majdane.

V konečnom dôsledku to vyústilo k obvineniu bývalého prezidenta Donalda Trumpa. Skutočný páchateľ Joe Biden so svojim synom Hunterom, však obvinený neboli.

Po trojročnom vyšetrovaní Trumpovej volebnej kampane, ktorá sa mala spájať s údajným zasahovaním Ruska do priebehu amerických volieb, prichádza Michael R. Caputo s novými informáciami, ktoré predstavujú ďalších dôležitých účastníkov celého tohto procesu. Sú nimi pochybní diplomati, skorumpovaní politici, zradní vrahovia a miliardári v pozadí.

Bežní ľudia, ktorí sú kŕmení iba účelovými a jednostrannými správami z mainstreamových médií, budú týmto príbehom nesmierne šokovaní. Je to príbeh skorumpovaných politikov, brutálnych revolúcií, zmanipulovaných volieb a zdefraudovaných miliárd na obohatenie Huntera Bidena, Georgea Sorosa a ďalších.

Michael R. Caputo je 30-ročný republikánsky stratég, ktorý pracoval pre Ronalda Reagana, Jacka Kempa, Georgea H.W. Busha.

Občan správaj sa racionálne a nie emočne !

Informácie menia svet preposielaj, zdieľaj a požaduj !

Prečo máme šetriť ?

28.05.2024

V Pekingu sa konali zimné olympijské hry na umelom snehu, ktorého tony vytvárali výrobníky na sneh, len aby biznis s reklamou a športovým oblečením zarábal. Lyžiarske strediská osvetlujú svahy megawatovými svetlami, aby sa mohlo lyžovať dlho do noci a vleky spotrebujú gigawathodiny elektrickej energie, len aby ich majitelia zarobili. Lufthansa vykoná 8.000 prázdnych [...]

Zrušenie parkovacieho systému v Petržalke

25.04.2024

Prokurátorka Krajskej prokuratúry Bratislava poukázala, že zásady parkovania v zónach prijaté v októbri 2022 sú v rozpore s cestným zákonom. Petržalský parkovací systém (PPS) podľa nej koná aj v rozpore s VZN hlavného mesta o dočasnom parkovaní motorových vozidiel. Podľa cestného zákona zavedenie a prevádzka systému rezidenčného parkovania (parkovacia politika alebo [...]

Energetická bezpečnosť EU

24.04.2024

V súčasnosti sa diskutuje o rozhodnutí Bieleho domu udržať vývozné ceny skvapalneného zemného plynu (LNG) na najvyššej možnej úrovni. Washington presadzuje v zahraničnom obchode líniu, ktorá je prospešná iba pre USA. Veľká časť západoeurópskych krajín tieto kroky svojho transatlantického partnera prekukla a považuje ich za zradu. Predražený americký [...]

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha strela atentátnika

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

teater

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 55
Celková čítanosť: 152542x
Priemerná čítanosť článkov: 2773x

Autor blogu

Kategórie