Založ si blog

Ukrajinský podvod

Kniha Ukrajinský podvod  (vydavateľstvo Torden) zavedie čitateľa na Ukrajinu, do Gruzínska, Washingtonu a ďalších miest a do hniezda ostreľovačov, ktorí tvrdia, že zavraždili nevinných demonštrantov na kyjevskom námestí Majdan.

Americký problém s Ukrajinou sa nezačal telefonátom medzi americkým prezidentom Donaldom Trumpom a ukrajinským prezidentom Volodymyrom Zelenským. V skutočnosti sa to začalo ešte oveľa skôr. Ukrajina sa stala problémom pre americkú skorumpovanú politickú elitu. Napokon tento problém viedol k masovému vraždeniu na Majdane.

V konečnom dôsledku to vyústilo k obvineniu bývalého prezidenta Donalda Trumpa. Skutočný páchateľ Joe Biden so svojim synom Hunterom, však obvinený neboli.

Po trojročnom vyšetrovaní Trumpovej volebnej kampane, ktorá sa mala spájať s údajným zasahovaním Ruska do priebehu amerických volieb, prichádza Michael R. Caputo s novými informáciami, ktoré predstavujú ďalších dôležitých účastníkov celého tohto procesu. Sú nimi pochybní diplomati, skorumpovaní politici, zradní vrahovia a miliardári v pozadí.

Bežní ľudia, ktorí sú kŕmení iba účelovými a jednostrannými správami z mainstreamových médií, budú týmto príbehom nesmierne šokovaní. Je to príbeh skorumpovaných politikov, brutálnych revolúcií, zmanipulovaných volieb a zdefraudovaných miliárd na obohatenie Huntera Bidena, Georgea Sorosa a ďalších.

Michael R. Caputo je 30-ročný republikánsky stratég, ktorý pracoval pre Ronalda Reagana, Jacka Kempa, Georgea H.W. Busha.

Občan správaj sa racionálne a nie emočne !

Informácie menia svet preposielaj, zdieľaj a požaduj !

Zrušenie parkovacieho systému v Petržalke

25.04.2024

Prokurátorka Krajskej prokuratúry Bratislava poukázala, že zásady parkovania v zónach prijaté v októbri 2022 sú v rozpore s cestným zákonom. Petržalský parkovací systém (PPS) podľa nej koná aj v rozpore s VZN hlavného mesta o dočasnom parkovaní motorových vozidiel. Podľa cestného zákona zavedenie a prevádzka systému rezidenčného parkovania (parkovacia politika alebo [...]

Energetická bezpečnosť EU

24.04.2024

V súčasnosti sa diskutuje o rozhodnutí Bieleho domu udržať vývozné ceny skvapalneného zemného plynu (LNG) na najvyššej možnej úrovni. Washington presadzuje v zahraničnom obchode líniu, ktorá je prospešná iba pre USA. Veľká časť západoeurópskych krajín tieto kroky svojho transatlantického partnera prekukla a považuje ich za zradu. Predražený americký [...]

WHO Pandemická zmluva

22.04.2024

Vláda, Ministerstvo zdravotníctva, ako je zabezpečené, aby veľvyslanec SR pre globálne zdravie pán Jozef Šuvada, ktorý zastupuje SR v Riadiacej rade WHO hlasoval pri ratifikácii WHO Pandemickej zmluvy v záujme Slovenska ? WHO si nárokuje na celosvetovú riadiacu pozíciu v prípade ďalších pandémií. Hlavné finančné príspevky do WHO zabezpečujú dominatne donori z Nemecka, [...]

Kaliňák, Šutaj Eštok,  Gašpar

Jednou z verzií vyšetrovania atentátu na Fica je, že útočník nebol osamelým vlkom

19.05.2024 16:38, aktualizované: 17:04

Šutaj Eštok upozornil, že spolupáchateľmi neboli dvaja ľudia z Handlovej, ako sa šírilo na sociálnych sieťach.

irán.  Ebráhí Raísí

V Iráne havaroval jeden z prezidentských vrtuľníkov

19.05.2024 16:04

Spolu s Raísím cestoval aj iránsky minister zahraničných vecí a ďalší predstavitelia. Ich stav je nejasný.

danko, majerský

Danko: Za okrúhly stôl by si mali sadnúť médiá a vládna koalícia. Líder KDH avizuje nové pravidlá aj mediálny úrad

19.05.2024 15:30, aktualizované: 17:20

Podľa lídra KDH Milana Majerského by sa nad sebou mali zamyslieť aj novinári, no „zošnurovať“ médiá podľa neho nie je najlepší spôsob.

Elon Musk

Elon Musk spustil v Indonézii satelitný internet Starlink

19.05.2024 15:01

Poskytuje ju Muskova spoločnosť SpaceX pre národný zdravotnícky sektor a cieľom je tiež zlepšiť prístup na internet v odľahlých častiach súostrovia.

teater

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 144871x
Priemerná čítanosť článkov: 2683x

Autor blogu

Kategórie