Založ si blog

Peter Pellegrini – Trójsky kôň vo voľbách 2023

SMER Slovenská sociálna demokracia, predseda Róbert Fico,    13 095 členov

Hlas sociálna demokracia,                   predseda Peter Pellegríni, 2 164 členov

Potrebujeme na Slovensku dve sociálne demokracie? Rozdeľuj a panuj!

Rok 2019

Predsedu vlády SR Petra Pellegriniho v piatok 3. mája 2019 v Bielom dome vo Washingtone prijal prezident Spojených štátov amerických Donald Trump. Stretnutiu, na ktorom sa zúčastnil aj minister zahraničných vecí USA Mike Pompeo, poradca prezidenta pre národnú bezpečnosť John Bolton, poradca prezidenta pre obchod a priemysel Peter Navarro, námestník ministra obrany David Norquist a ďalší významní členovia administratívy USA, dominovali najmä témy obrany a bezpečnosti, posilňovanie transatlantickej spolupráce, obchodné vzťahy medzi USA a EÚ, ako aj investície a energetika.

Osobný rozhovor medzi štyrmi očami predseda vlády Peter Pellegrini využil, aby s Donaldom Trumpom prediskutoval otázky bezpečnosti, nelegálnej migrácie, obchodu a tvorby pracovných miest v oboch krajinách i situácii na Ukrajine.

Občan pamätaj si, koho príjmu najvyšší predstavitelia vo Washingtone, ten už nikdy nebude obhajovať záujmy Slovenska.

Rok 2022

Peter Pellegrini sa rozhodol odísť po takmer dvoch desaťročiach zo strany Smer-SD. Oznámil to novinárom na tlačovej besede v Banskej Bystrici 10.6.2022. Ako sa vyjadril „Nevie si predstaviť spoločnú budúcnosť  s Robertom Ficom“. Sú to dva svety, ktoré sa nemôžu spojiť

Róbert Fico na sociálnej sieti napísal, že mu drží palce v ďalšej politickej ceste. Je mu úprimne ľúto, že po dvadsiatich rokoch v strane odmietol ponuku na predsedu strany SMER, najmä po tom, čo ho strana nominovala na post štátneho tajomníka, ministra, predsedu parlamentu, podpredsedu vlády a napokon na premiéra.

Rok 2023

Peter Pellegrini predseda mimoparlamentnej stany Hlas Sociálna demokracia sa uchádza o hlas voličov na  Slovensku. V politických diskusiách v médiách sa prezentuje nepresvedčivo, ale ambíciu na zostavenie vlády po voľbách prezentuje.

Hlas na bilbordoch najprv oslovoval voličov  Chcete……..  (ak chcete, tak ma volte) Najnovšie ponúka slogan „Len silný štát pomôže ľuďom“ ( ja rozhodnem čo občan môže)

Slovensko, aby napredovalo potrebuje spájanie ľudí/politikov, rozdeľovanie znamená opäť krízu v spoločnosti. Klasická metóda Globalizátorov rozdeľuj a panuj!

Občan dobre rozhoduj, Slovensko si už nemôže dovoliť ďalšie sklamanie/oklamanie.

Prečo máme šetriť ?

28.05.2024

V Pekingu sa konali zimné olympijské hry na umelom snehu, ktorého tony vytvárali výrobníky na sneh, len aby biznis s reklamou a športovým oblečením zarábal. Lyžiarske strediská osvetlujú svahy megawatovými svetlami, aby sa mohlo lyžovať dlho do noci a vleky spotrebujú gigawathodiny elektrickej energie, len aby ich majitelia zarobili. Lufthansa vykoná 8.000 prázdnych [...]

Zrušenie parkovacieho systému v Petržalke

25.04.2024

Prokurátorka Krajskej prokuratúry Bratislava poukázala, že zásady parkovania v zónach prijaté v októbri 2022 sú v rozpore s cestným zákonom. Petržalský parkovací systém (PPS) podľa nej koná aj v rozpore s VZN hlavného mesta o dočasnom parkovaní motorových vozidiel. Podľa cestného zákona zavedenie a prevádzka systému rezidenčného parkovania (parkovacia politika alebo [...]

Energetická bezpečnosť EU

24.04.2024

V súčasnosti sa diskutuje o rozhodnutí Bieleho domu udržať vývozné ceny skvapalneného zemného plynu (LNG) na najvyššej možnej úrovni. Washington presadzuje v zahraničnom obchode líniu, ktorá je prospešná iba pre USA. Veľká časť západoeurópskych krajín tieto kroky svojho transatlantického partnera prekukla a považuje ich za zradu. Predražený americký [...]

Armáda / Vojenské cvičenie / Pochodovanie /

Slovensko by v prípade napadnutia bola ochotná brániť len štvrtina obyvateľov

01.07.2024 21:51

V rámci prieskumu respondenti odpovedali aj na otázku, aký by si želali výsledok v prípade vojny na Ukrajine.

Netanjahu

Netanjahu: Izrael je takmer hotový s elimináciou vojenských schopností Hamasu

01.07.2024 20:41

Izraelská armáda pritom vydala evakuačné nariadenia pre časti správnych jednotiek Chán Júnis a Rafah na juhu Pásma Gazy.

Air Europa, boeing 737, lietadlo

Pri turbulenciách sa v lietadle zo Španielska do Uruguaja zranili desiatky ľudí. Stroj núdzovo pristál

01.07.2024 20:07

Lietadlo spoločnosti Air Europa muselo núdzovo pristáť v Brazílii.

Marine Le Penová

Extrémisti na prahu moci. Macron sa chce spojiť s ľavicou proti Le Penovej

01.07.2024 20:00

Macronova éra sa skončila, podarí sa však strane Marine Le Penovej získať absolútnu väčšinu v parlamente? Jej rivali robia všetko pre to, aby jej v tom zabránili.

teater

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 55
Celková čítanosť: 150707x
Priemerná čítanosť článkov: 2740x

Autor blogu

Kategórie