Založ si blog

Neúspešný Sulík má ešte ambície

Občania, pamätáte si pôsobenie Sulíka v Slovenskej politike? Katastrofa, čo mohol ponúknuť zahraničnému kapitálu to ponúkol. Našťastie v živote všetko raz končí, tak končí aj Sulík. Dôsledky jeho pôsobenia bohužiaľ ostanú na Slovensku a občania to budú musieť zaplatiť.

V politike Sulík, už nemá čo ponúknuť, tak zo SaS odchádza, ale o post čestného predsedu sa zaujíma. Potvrdil, že v budúcom roku chce kandidovať do europarlamentu.

Sulík je presvedčený, že v Európskom parlamentu bude viac platný ako v Národnej rade SR.

To je sebavedomie! Občan a Tvoje sebavedomie, je kde?  Pripomenie Ti: máš najviac cez časov v EU, nočnej práce, najnižšie mzdy, prácu v nedeľu.

Kedy ukončíme schému neúspešný politik, šup na vyššie miesto, najlepšie do zahraničia, aby sme o Tebe nevedeli. Ale, že taký politik Slovensku škodí v zahraničí, to už musí znášať celá krajina.

Občan čo povieš, bude Sulík presadzovať v europarlamente záujmy Slovenska?

Príklad ako riadil Sulík:

Pri predaji, VSE (Východoslovenská energetika ) Slovensko malo v zmluve zakotvené predkupné právo aby mohlo podnik získať späť do svojich rúk. (Strategické podniky sa nepredávajú) Sulík toto právo nevyužil a namiesto toho zobral od Nemcov z pohľadu štátu škandalóznych 35 mil. eur. Sulík zároveň dodal, že neodkúpil VSE späť lebo jeho trhová hodnota sa pohybuje okolo 700-800 mil.eur.

Ale v roku 2002, kedy sa Východoslovenská energetika (VSE) sa predala (privatizovala) nemeckej spoločnosti RWE Plus  bol ministrom financií Ivan Mikloš, poradca Richard Sulík za 130 mil.eur.

Občan, vypočítaj rozdiel, koľko štát (občanov) okr..ol?  Si v pohode? Zisk Nemcov za tie roky sa nedozvieme, ďalšie mil.eur.

https://www.mhsr.sk/top/slovensko-zinkasuje-35-milionov-eur-predkupne-pravo-na-nakup-akcii-vse-si-neuplatni

Informácie menia svet – preposielaj, zdieľaj a požaduj !

Prečo máme šetriť ?

28.05.2024

V Pekingu sa konali zimné olympijské hry na umelom snehu, ktorého tony vytvárali výrobníky na sneh, len aby biznis s reklamou a športovým oblečením zarábal. Lyžiarske strediská osvetlujú svahy megawatovými svetlami, aby sa mohlo lyžovať dlho do noci a vleky spotrebujú gigawathodiny elektrickej energie, len aby ich majitelia zarobili. Lufthansa vykoná 8.000 prázdnych [...]

Zrušenie parkovacieho systému v Petržalke

25.04.2024

Prokurátorka Krajskej prokuratúry Bratislava poukázala, že zásady parkovania v zónach prijaté v októbri 2022 sú v rozpore s cestným zákonom. Petržalský parkovací systém (PPS) podľa nej koná aj v rozpore s VZN hlavného mesta o dočasnom parkovaní motorových vozidiel. Podľa cestného zákona zavedenie a prevádzka systému rezidenčného parkovania (parkovacia politika alebo [...]

Energetická bezpečnosť EU

24.04.2024

V súčasnosti sa diskutuje o rozhodnutí Bieleho domu udržať vývozné ceny skvapalneného zemného plynu (LNG) na najvyššej možnej úrovni. Washington presadzuje v zahraničnom obchode líniu, ktorá je prospešná iba pre USA. Veľká časť západoeurópskych krajín tieto kroky svojho transatlantického partnera prekukla a považuje ich za zradu. Predražený americký [...]

varín, tiso

Po 30 rokoch už po Tisovi nebude pomenovaná ulica vo Varíne. Obec má pol roka na zmenu

26.06.2024 14:26

Jozef Tiso stál v rokoch 1939 až 1945 na čele klérofašistického štátu, v roku 1947 bol obesený ako vojnový zločinec.

Robert Kaliňák

Kaliňák: Letisko Sliač by mohlo byť pripravené na stíhačky o tri až päť rokov

26.06.2024 14:03

Na Sliači by mali byť stíhacie lietadlá trvalo umiestnené.

Fico, fiala

Bratislava kritizovala Fialu za jeho výrok k medzivládnym konzultáciám. Neúctivý? Naopak, bol výrazom rešpektu, reaguje český premiér

26.06.2024 13:58, aktualizované: 14:20

Český kabinet tento rok v marci pozastavil medzivládne konzultácie pre rozdielne názory na kľúčové témy zahraničnej politiky.

hlina

Hlina podal trestné oznámenie na Lesy SR pre podozrenia z machinácií pri ťažbe kalamitného dreva na Horehroní

26.06.2024 13:45

Hlina kritizoval obstarávanie ťažby kalamitného dreva na Horehroní už v júni.

teater

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 55
Celková čítanosť: 150325x
Priemerná čítanosť článkov: 2733x

Autor blogu

Kategórie