Založ si blog

Šimečka povinné očkovanie bezodkladne

Jednou z politických strán, ktoré hovorili o povinnom očkovaní proti Covidu ešte v novembri 2021 bolo Progresívne Slovensko (PS). Podľa predsedu Michala Šimečku pandemická situácia neumožňovala čakať a váhať, preto Slovensko musí zaviesť povinnú vakcináciu populácie, až na vážne zdravotné výnimky. 

Povinné očkovanie obyvateľstva už nie je o názore, ale o nevyhnutnosti a zodpovednosti voči očkovaným, neočkovaným, ekonomike a zdravotníkom. Vyzývame vládu, aby zaviedla povinné očkovanie bezodkladne prezentoval v médiách Šimečka.

V parlamente 25. októbra 2023 Poslanci Národnej rady (NR) SR na ustanovujúcej schôdzi zvolili Michala Šimečka (PS) za podpredsedu parlamentu. Šimečku volilo 92 poslancov, proti hlasovalo 29 a 21 sa zdržali.

Občania, nezabudajme koho máme v parlamente!

Už sú v akcii „odborníci“ z PS. Nebudeme ticho! Máme vážne podozrenie, že postavenie Čurillovcov mimo službu bolo nezákonné, uviedli odborníci z PS na čele s Michalom Šimečkom na sociálnej sieti. Zároveň žiadajú zvolať mimoriadny ústavnoprávny výbor s účasťou ministra vnútra.

Opäť Šimečka v článku DenníkaN pod názvom: „Nasadenie polície na hraniciach s Maďarskom je drahé divadlo na odpútanie pozornosti od čistiek v polícii.

Opäť PS, chce iniciovať mimoriadnu schôdzu NR SR na odvolanie Matúša Šutaja Eštoka (Hlas-SD) z pozície ministra vnútra. Povedal Michal Truban v nedeľnej diskusnej relácii TV Markíza Na telo, ale už nevystvetlil ako je možné vysloviť nedôveru členovi novej vlády, ktorá ešte o dôveru v parlamente ani nepožiadala.

Občania, čítajte pozorne!

Šimečka zhodnotil Programové vyhlásenie vlády, ktoré je kompilátom rôznych pasáží rôznorodej kvality. Sú tam úplné nezmysly a úlety, sú tam viaceré škodlivé a nerealizovateľné návrhy.

Podľa Šimečku vládu motivuje pomsta a čistky na ministerstve vnútra. Kritizuje chýbajúce riešenie pre najohrozenejšie skupiny, v školstve mu chýba zmienka o nedostatku inklúzie či potrebe desegregácie. Obáva sa aj zámeru prehodnotiť ochranu národných parkov a dôchodkových pilierov. Hovorí aj o snahe politicky ovládnuť RTVS. Chýba mu tiež zmienka o hrozbe ruskej zahraničnej politiky pre európsku bezpečnosť. Ďalšie roky očakáva Šimečka stagnáciu Slovenska.

Informácie menia svet – preposielaj, zdieľaj a požaduj !

Pavla Durova môže čakať osud Juliana Assanga

26.08.2024

Sociálnymi sieťami po celom svete otriasa kauza zatknutia Pavla Durova, ruského vývojára, zakladateľa a súčasného šéfa sociálnej siete Telegram. Durov bol podľa informácií zatknutý na letisku Le Bourget v Paríži, kam priletel svojim súkromným lietadlom z Dubaja, kde má Durov trvalé bydlisko. Zatknutie zakladateľa a šéfa Telegramu prišlo v odvete za odmietnutie [...]

Právo Západu určovať svetový poriadok

22.08.2024

je – môže byť – v rozpore so zásadami medzinárodného práva: 1. Povinnosť nezasahovať do vnútorných záležitosti iných štátov. 2. Povinnosť štátov navzájom spolupracovať. 3. Zásada rovných práv a právo národov na sebaurčenie. 4. Zásada zvrchovanej rovnosti štátov. 5. Povinnosť štátov vystrihať sa hrozbe silou alebo použitím sily vo vzájomných [...]

Prečo máme šetriť ?

28.05.2024

V Pekingu sa konali zimné olympijské hry na umelom snehu, ktorého tony vytvárali výrobníky na sneh, len aby biznis s reklamou a športovým oblečením zarábal. Lyžiarske strediská osvetlujú svahy megawatovými svetlami, aby sa mohlo lyžovať dlho do noci a vleky spotrebujú gigawathodiny elektrickej energie, len aby ich majitelia zarobili. Lufthansa vykoná 8.000 prázdnych [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

teater

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 57
Celková čítanosť: 157952x
Priemerná čítanosť článkov: 2771x

Autor blogu

Kategórie