Založ si blog

Poliklinika Tehelná

Nová správa  – Poliklinika Tehelná chátra –  zodpovední nevedia nájsť riešenie. Čo tam robia preboha, pomyslí si občan alebo už ani nemyslí ? Ach tá TV reklama.

Občan v smršti zlých správ ani nezareaguje. Keď potrebuje zdravotnú starostlivosť zbystrí, začne nadávať na politikov a sťažovať sa.

Klasický opakujúci sa scenár na Slovensku. Lukratívny areál roky, neriešime, nechávame ho zdevastovať, súťaže zrušujeme, konštruujeme rôzne obštrukcie, aby sa jedného dňa našiel politik, čo zmluvu o predaji podpíše. Čo tam po občanoch, že Matúš Vallo, hlavne, že Vás občania opäť zvolili. Vaši voliči čo Vás volili polikliniku nepotrebujú.

                                               Občania čítajte s porozumením !

Vysvetlia zodpovední politici, prečo ak je Poliklinika Tehelná majetkom bývalého Fondu národného majetku, dnes MH Manažment, organizácia Ministerstva hospodárstva, ktorá z dlhodobého hľadiska nie je schopná budovu prevádzkovať, sa strategický majetok predáva?

Občania zaujímate sa alebo Vám je to jedno ?

Poliklinika sa mala previesť bezodplatne do vlastníctva Verejno-prospešných služieb Bratislava už dávno. Občania prečo ste opäť volili Matúša Vallu, keď to štyri roky neriešil? Nechýba Vám nemocnica? Penta Hospitals – Nemocnica Bory Vás čaká, cestovanie na kraj Bratislavy v preplnenej doprave alebo autom. Polikliniku máte pod nosom, je v nej množstvo ambulancii, ale potrebuje správcu – chátra.

Pred voľbami obavy Matúša Valla.

Citujem správu – verejná obchodná súťaž na predaj polikliniky sa pred vlaňajšími spojenými samosprávnymi voľbami stala aj témou niektorých kandidátov. Podľa primátora Bratislavy Matúša Valla vyvolával predaj budovy obavy, že by sa dostupnosť ambulantnej zdravotnej starostlivosti v tejto časti mesta mohla zhoršiť. Zachovanie zdravotníckej funkcie polikliniky označil po stretnutí s vtedajším ministrom zdravotníctva za kľúčové.

                                 Po voľbách Matúš Vallo nezáujem.

Záujmy slovenských občanov sa dajú presadiť len vtedy, ak sa budú ľudia aktívne zapájať do verejného života a nenechajú sa znechutiť politikmi.  

Preto vypnite televízor, aj tak tam nič nedávajú a pre Vašu Polikliniku niečo urobte. Mladá generácia Vám rada poradí ako sa to robí. Dnes to robíte pre seba a zajtra pre nich. Bonus je mať lekársku starostlivosť na skok od domu a nie kilometre cestovať.

Občania, pohnite už konečne tým zadkom Poliklinika Tehelná je tu pre Vás !

Zrušenie parkovacieho systému v Petržalke

25.04.2024

Prokurátorka Krajskej prokuratúry Bratislava poukázala, že zásady parkovania v zónach prijaté v októbri 2022 sú v rozpore s cestným zákonom. Petržalský parkovací systém (PPS) podľa nej koná aj v rozpore s VZN hlavného mesta o dočasnom parkovaní motorových vozidiel. Podľa cestného zákona zavedenie a prevádzka systému rezidenčného parkovania (parkovacia politika alebo [...]

Energetická bezpečnosť EU

24.04.2024

V súčasnosti sa diskutuje o rozhodnutí Bieleho domu udržať vývozné ceny skvapalneného zemného plynu (LNG) na najvyššej možnej úrovni. Washington presadzuje v zahraničnom obchode líniu, ktorá je prospešná iba pre USA. Veľká časť západoeurópskych krajín tieto kroky svojho transatlantického partnera prekukla a považuje ich za zradu. Predražený americký [...]

WHO Pandemická zmluva

22.04.2024

Vláda, Ministerstvo zdravotníctva, ako je zabezpečené, aby veľvyslanec SR pre globálne zdravie pán Jozef Šuvada, ktorý zastupuje SR v Riadiacej rade WHO hlasoval pri ratifikácii WHO Pandemickej zmluvy v záujme Slovenska ? WHO si nárokuje na celosvetovú riadiacu pozíciu v prípade ďalších pandémií. Hlavné finančné príspevky do WHO zabezpečujú dominatne donori z Nemecka, [...]

majský

Zomrel známy slovenský podnikateľ Jozef Majský

19.05.2024 19:38, aktualizované: 20:58

Spája sa najmä s kauzami tunelovania nebankoviek BMG Invest a Horizont Slovakia.

atentát Fico nemocnica rooseveltova

Padli prvé tresty. Jeden muž schvaľoval atentát na premiéra, druhý sa vyhrážal ministrovi a poslancom

19.05.2024 18:19, aktualizované: 20:19

Polícia zatiaľ identifikovala takmer 50 vyjadrení na sociálnych sieťach, z ktorých vyplýva podozrenie z verejného schvaľovania trestného činu.

Kaliňák, Šutaj Eštok,  Gašpar

Jednou z verzií vyšetrovania atentátu na Fica je, že útočník nebol osamelým vlkom

19.05.2024 16:38, aktualizované: 17:50

Šutaj Eštok upozornil, že spolupáchateľmi neboli dvaja ľudia z Handlovej, ako sa šírilo na sociálnych sieťach.

Irán, Ebráhím Raísí

Zrútil sa vrtuľník s iránskym prezidentom, záchranári po ňom ďalej pátrajú

19.05.2024 16:04, aktualizované: 21:49

Vrtuľník viezol i ministra zahraničných vecí. Pátranie komplikuje zlé počasie a príchod noci.

teater

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 144893x
Priemerná čítanosť článkov: 2683x

Autor blogu

Kategórie