Založ si blog

Proces genocídy beží – uvedomujeme si to?

Nacisti na základe etnickej príslušnosti likvidovali Židov a konfiškovali židovský majetok. Dnes USA, EU a vlády jednotlivých krajín EU konfiškujú majetok Rusov za to, že sú Rusi. Nie za to, že niečo spáchali či podporovali alebo dokonca financovali vojnu Ruska.

Rok 2014 sa stal na Ukrajine začiatkom genocídy Ukrajinských Rusov a pokrokový svet strkal hlavu do piesku – nevšímal si to.

Rok 2022 invázia Ruska na Ukrajinu, mierové rokovania sa sabotovali, začali sankcie zo strany USA a EU, ktoré prerástli do konfiškovania majetku Rusov, ale i Rusov žijúcich na západe, ktorí s konfliktom nemali nič spoločné a vojnu nepodporovali.

Nestačilo to, USA, EU a ďalšie krajiny sveta pristúpili k sociálnej konfiškácie práv Rusov na základe etnika – zákaz činnosti pre športovcov, umelcov, podnikateľov, likvidácia kultúrnych pamiatok.

Koľko prostriedkov sa od 2 svetovej vojny preinvestovalo, aby sa to neopakovalo? Nezabúdajme, pasívnym postojom ľudí sa môže genocída zapakovať na inom etniku.

Nedá mi pripomenúť Covid-19, politici riadili testovanie, očkovanie, kontrolu, ak nie si zaočkovaný, tak nemôžeš do práce, do školy, k lekárovi, do obchodu, proste skap. Ale prežili sme to, aj keď s následkami. Zodpovední za spôsobené poškodenie zdravia a zbytočné úmrtia chodia medzi nami a niektorí sa ponúkajú opäť na volebných plagátoch.

Preto občan hľadaj a navrhuj do politiky len ľudí s morálnym profilom, ktorí sú ochotní a hlavne schopní vytvoriť spravodlivejšiu spoločnosť. Opäť voliť ľudí, ktorí zlyhali je cesta k začiatku postupnej genocídy.

Zrušenie parkovacieho systému v Petržalke

25.04.2024

Prokurátorka Krajskej prokuratúry Bratislava poukázala, že zásady parkovania v zónach prijaté v októbri 2022 sú v rozpore s cestným zákonom. Petržalský parkovací systém (PPS) podľa nej koná aj v rozpore s VZN hlavného mesta o dočasnom parkovaní motorových vozidiel. Podľa cestného zákona zavedenie a prevádzka systému rezidenčného parkovania (parkovacia politika alebo [...]

Energetická bezpečnosť EU

24.04.2024

V súčasnosti sa diskutuje o rozhodnutí Bieleho domu udržať vývozné ceny skvapalneného zemného plynu (LNG) na najvyššej možnej úrovni. Washington presadzuje v zahraničnom obchode líniu, ktorá je prospešná iba pre USA. Veľká časť západoeurópskych krajín tieto kroky svojho transatlantického partnera prekukla a považuje ich za zradu. Predražený americký [...]

WHO Pandemická zmluva

22.04.2024

Vláda, Ministerstvo zdravotníctva, ako je zabezpečené, aby veľvyslanec SR pre globálne zdravie pán Jozef Šuvada, ktorý zastupuje SR v Riadiacej rade WHO hlasoval pri ratifikácii WHO Pandemickej zmluvy v záujme Slovenska ? WHO si nárokuje na celosvetovú riadiacu pozíciu v prípade ďalších pandémií. Hlavné finančné príspevky do WHO zabezpečujú dominatne donori z Nemecka, [...]

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Muž sa odhaľoval a nevhodne sa správal na verejnosti, skončil v cele

14.05.2024 13:13

V zmysle zákona mu môže hroziť trojročný pobyt vo väzení.

migranti

Členské krajiny EÚ definitívne chválili nový pakt o migrácii a azyle

14.05.2024 12:39, aktualizované: 13:05

Proti všetkým častiam migračného paktu hlasovali Maďarsko a Poľsko, niektoré z predpisov nepodporili ani Slovensko či Rakúsko.

Nemocnica, pohotovosť

Poslanci okresali detské pohotovosti, zatvárať budú už o ôsmej večer

14.05.2024 12:32

Nová legislatíva upravuje aj ordinačné hodiny pediatrov v bežných ambulanciách.

Marcela Kosová

Mazákovo miesto je obsadené, novou šéfkou Súdnej rady sa stala sudkyňa Kosová

14.05.2024 11:56, aktualizované: 12:05

Najvyššie miesto v Súdnej rade obsadila bratislavská sudkyňa.

teater

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 54
Celková čítanosť: 144295x
Priemerná čítanosť článkov: 2672x

Autor blogu

Kategórie