Založ si blog

Peter Pellegrini – Trójsky kôň vo voľbách 2023

Hlas-SD urobí všetko pre to, aby po voľbách do Národnej rady SR získal premiérsky post. Vyhlásil to líder mimoparlamentnej strany Peter Pellegrini v nedeľnej relácii TV Markíza. Pellegrini podčiarkol, že z povolebnej spolupráce už nebude nikoho vylučovať. Konečne precitol?

Vyjadrenia, keď ja som bol premiérom, keby som ja bol premiérom, keď Hlas vyhrá a ja budem premiérom, ak Hlas voľby nevyhrá aj tak má záujem o post premiéra signalizujú dôležitosť zdania úlohy za každú cenu stať sa premierom a súčasne aj jeho frustráciu.

Politika sociálnej demokracii je len jedna. Ale na Slovensku máme dve strany s prívlastkom sociálna demokracia. Ktorá je lepšia? Občan vyber si. Politici zastúpení v strane Sociálna demokracia by sa mali spájať, aby mala väčšie zastúpenie v parlamente. Väčšie zastúpenie znamená príležitosť robiť viac pre občanov a Slovensko.

Metódu “rozdeľuj a panuj“  používajú Globalizátori pre dosahovanie svojich cieľov. Ciele sociálnej demokracie to ale nie sú. Porekadlo hovorí, kto raz zradil, zradí opäť. 

Informácie menia svet – preposielaj, zdieľaj a požaduj !

Prečo máme šetriť ?

28.05.2024

V Pekingu sa konali zimné olympijské hry na umelom snehu, ktorého tony vytvárali výrobníky na sneh, len aby biznis s reklamou a športovým oblečením zarábal. Lyžiarske strediská osvetlujú svahy megawatovými svetlami, aby sa mohlo lyžovať dlho do noci a vleky spotrebujú gigawathodiny elektrickej energie, len aby ich majitelia zarobili. Lufthansa vykoná 8.000 prázdnych [...]

Zrušenie parkovacieho systému v Petržalke

25.04.2024

Prokurátorka Krajskej prokuratúry Bratislava poukázala, že zásady parkovania v zónach prijaté v októbri 2022 sú v rozpore s cestným zákonom. Petržalský parkovací systém (PPS) podľa nej koná aj v rozpore s VZN hlavného mesta o dočasnom parkovaní motorových vozidiel. Podľa cestného zákona zavedenie a prevádzka systému rezidenčného parkovania (parkovacia politika alebo [...]

Energetická bezpečnosť EU

24.04.2024

V súčasnosti sa diskutuje o rozhodnutí Bieleho domu udržať vývozné ceny skvapalneného zemného plynu (LNG) na najvyššej možnej úrovni. Washington presadzuje v zahraničnom obchode líniu, ktorá je prospešná iba pre USA. Veľká časť západoeurópskych krajín tieto kroky svojho transatlantického partnera prekukla a považuje ich za zradu. Predražený americký [...]

Viktor Orbán

Orbán píše pre Newsweek o zlomovom momente: Zmyslom NATO je mier, nie nekonečná vojna

06.07.2024 12:47

Čím viac sa lídri NATO domnievajú, že konflikt je nevyhnutný, tým väčšia bude ich úloha pri jeho vyvolaní, píše Orbán pre Newsweek.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Útočník dobodal v Moravskom Svätom Jáne majiteľa predajne

06.07.2024 11:13

Napadnutého muža previezli do nemocnice, útočníka polícia zadržala.

APTOPIX Trump Classified Documents

Trumpovi právnici požiadali súd o pozastavenie konania v kauze tajných dokumentov

06.07.2024 08:32

Trump je obvinený z nezákonného držania stoviek vládnych dokumentov podliehajúcich utajeniu.

pellegrini fico volebna noc

Spojí sa krajná pravica? Smer Patriotov vylúčil, Pellegriniho lobing môže zabrať. Fica bude zaujímať blokujúca menšina

06.07.2024 07:00

Hnutie Republika zatiaľ pred novou frakciou uprednostňuje vlastenecké subjekty a pomôcť by mohol aj ohrozenej ID, do ktorej chcela patriť aj SNS Andreja Danka. Patrioti a ID sa však zrejme spoja.

teater

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 55
Celková čítanosť: 151058x
Priemerná čítanosť článkov: 2747x

Autor blogu

Kategórie