Založ si blog

Vláda rieš situáciu v RTVS

RTVS dnes vo večerných správach zverejnila prieskum súkromnej agentúry financovanej zo zahraničia, ktorá tvrdí, že každý tretí Slovák chce zo Slovenska odísť. To nemyslia vážne?

Slovensko je krásna krajina, kde žijú príjemní ľudia, to hovoria všetci zahraniční návštevníci a nejaká súkromná agentúra príde s prieskumom, ktorý si doslova pýta paragraf poplašnej správy a šírenia nenávisti a verejnoprospešná RTVS to zaradí do správ.

Kedy už Slovensko prijme legislatívu o zahraničných agentoch? Vláda, ministerstvá riešte konečne média, ktoré denne prinášajú negatívne informácie o Slovensku.

Občan správaj sa racionálne a nie emočne !

Informácie menia svet preposielaj, zdieľaj a požaduj !

Prečo máme šetriť ?

28.05.2024

V Pekingu sa konali zimné olympijské hry na umelom snehu, ktorého tony vytvárali výrobníky na sneh, len aby biznis s reklamou a športovým oblečením zarábal. Lyžiarske strediská osvetlujú svahy megawatovými svetlami, aby sa mohlo lyžovať dlho do noci a vleky spotrebujú gigawathodiny elektrickej energie, len aby ich majitelia zarobili. Lufthansa vykoná 8.000 prázdnych [...]

Zrušenie parkovacieho systému v Petržalke

25.04.2024

Prokurátorka Krajskej prokuratúry Bratislava poukázala, že zásady parkovania v zónach prijaté v októbri 2022 sú v rozpore s cestným zákonom. Petržalský parkovací systém (PPS) podľa nej koná aj v rozpore s VZN hlavného mesta o dočasnom parkovaní motorových vozidiel. Podľa cestného zákona zavedenie a prevádzka systému rezidenčného parkovania (parkovacia politika alebo [...]

Energetická bezpečnosť EU

24.04.2024

V súčasnosti sa diskutuje o rozhodnutí Bieleho domu udržať vývozné ceny skvapalneného zemného plynu (LNG) na najvyššej možnej úrovni. Washington presadzuje v zahraničnom obchode líniu, ktorá je prospešná iba pre USA. Veľká časť západoeurópskych krajín tieto kroky svojho transatlantického partnera prekukla a považuje ich za zradu. Predražený americký [...]

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

teater

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 55
Celková čítanosť: 152507x
Priemerná čítanosť článkov: 2773x

Autor blogu

Kategórie