Založ si blog

Total Control prichádza

World Health Organization (WHO), Svetová zdravotnícka organizácia je medzinárodná organizácia systému Organizácie Spojených národov (OSN), vystupujúca ako koordinačné centrum v medzinárodnom verejnom zdraví. Centrálu má v Ženeve vo Švajčiarsku.

Pandemická zmluva medzi WHO a  193 krajinami  sveta, ktorá  definuje pravidla pre nové pandémie je pripravená na podpis na jar 2024. Podľa vedenia WHO je nová pandémie len otázkou času a už sa nesmú pripustiť žiadne dezinformácie o nových vakcínach.

Akonáhle WHO prehlási, že vypukla pandémie, v tom okamžiku na základe tejto zmluvy prechádzajú na WHO všetky pandemické opatrenia zo všetkých ministerstiev zdravotníctiev 193 krajín sveta. Od momentu vyhlásenia pandémie sa budú všetky opatrenia vyhlasovať centrálne z WHO a všetky odporúčania budú podľa poslednej verzie záväzné pre všetky signatárske krajiny.

WHO bude určovať aké opatrenia sa príjmu. Povinné očkovanie vo všetkých signatárskych 193 štátoch, autorizácia nedobrovoľných génových terapií pomocí mRNA, vakcinačné pasy, centrálne riadenie distribúcie vakcín a národy čakajúce v rade na experimentálny roztok bez ktorého sa nedostaneme do práce, do školy, do obchodu a tehotné ženy do pôrodnice, zákaz vychádzania, zákaz prevádzky aut pre roznášanie víru na väčšie vzdialenosti. Cieľom je uzamknúť ľudí v tzv.15 minutových mestách kde sa budú môcť voľne pohybovať, na pohyb medzi mestami bude potrebný súhlas.

Podpis  pandemickej zmluvy WHO potrebuje politikov, ktorí ju za jednotlivé krajiny podpíšu. Politici, aby mohli podpísať takú závažnú zmluvu potrebujú súhlas od občanov.

Občan, čo si myslíš, budú žiadať politici od Teba súhlas?

Informácie menia svet – preposielaj, zdieľaj a požaduj !

Zneistenie človeka

16.09.2024

v jeho národnej, sexuálnej, rodovej identite vytvára dokonalý rozklad osobnosti človeka. Pojmy ako vlasť, suverenita, národ, Boh sú úplne nepodstatné. Osobnosť, ktorá dostáva tradičnú rodičovskú výchovu a konzervatívne školské vzdelanie je svojprávna a uvedomelá. Marketingové stratégie liberálnych prúdov, pod heslami „buď sám sebou“ alebo „láska je [...]

Duševná alebo riadiaca práca ?

10.09.2024

Vnútili nám predstavu, že práca sa delí na duševnú a fyzickú. To je lož ! Potom by platilo, že remeselník nerozmýšľa, keď pracuje rukami. Dobrý remeselník sa vyznačuje svojimi znalosťami! Má znalosti ako správne postaviť strechu, dom, inštalovať techniku. Aj predstaviteľ duševnej práci napr. spisovateľ sa pri duševnej práci fyzicky unaví. Delenie práce na duševnú [...]

US Dolár alebo Svetová mena

09.09.2024

Svetová mena by mohla byť jedným z nástrojov na riešenie súčasnej zložitej svetovej finančnej situácie. Zavedenie predstavuje náročný proces s viacerými potenciálnymi výhodami. 1. Zníženie menových neistôt Svetová mena by odstránila kurzové riziko, ktoré vzniká pri medzinárodných transakciách, keďže všetky krajiny by používali rovnakú menu. To by mohlo [...]

Rakúsky kancelár Karl Nehammer

Záplavy odplavili aj morálku? Rakúsky kancelár vyzval pre povodne na pauzu v kampani, ale sám v nej pokračoval

16.09.2024 21:21

Nehammer argumentoval, že treba všetku energiu a pozornosť sústrediť na zvládnutie prírodnej katastrofy a pomoc tým, ktorých zasiahla.

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

Europarlament / Europoslanci /

Leyenová predstaví zloženie eurokomisie. V europarlamente si pripomenuli vyčíňanie povodní

16.09.2024 19:57

Europoslanci sa spolu s predstaviteľmi eurokomisie zúčastnia na kľúčovej rozprave o pripravenosti EÚ konať v prípade prírodných katastrof.

teater

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 160592x
Priemerná čítanosť článkov: 2677x

Autor blogu

Kategórie