Založ si blog

Občania ohláste sa – Požadujte od politikov.

V  oblasti kde bývam sa každý týždeň z auta ozýva – Občania ohláste sa – zbieram staré železo, staré obrazy, staré batérie, staré …,  dá sa povedať materiálne statky.

Slovensko ale potrebuje naliehavo zbierať kultúrno-spoločenské statky.

Dnes po Slovensku z bilbordov na občanov pozerajú hlavy politikov, ktorí nám sľubujú veci nemožné.

Zaujali ma  slogany začínajúce slovom „ Chcete…“.  čo tým chcú povedať ? Žijeme v krajine kde všetko funguje, chýba nám niečo ? Nemali sme už dávno mať to, čo nám ponúkajú „ Chcete …“

Termín volieb sa blíži a my občania čakáme na zázrak, že sa niečo zmení. Mnohí hovoria nič sa nezmení – Tí čo nič nechcú, nič nedostanú.

Preto na volebných mítingoch diskutujte pri mikrofónoch a od politikov požadujte :  zrušenie jedného volebného obvodu na Slovensku, stiahnutie politických osôb z verejného života, ktoré v minulosti zlyhali alebo majú pochybnú osobnú minulosť alebo poškodili záujmy Slovenska, tresto-právnu zodpovednosť politikov za spôsobené škody v riadení hospodárstva, spojenie zdravotných poisťovní do jednej štátnej, centrálny nákup liekov, zaradenie stavby tunela Višňové za stavbu s atribútom najvyššej priority a ďalšie požiadavky pridávajte.

Chcete sa mať lepšie zdravotníctvo, školstvo, dopravu … tak požadujte, ak máte zábrany postaviť sa pred mikrofón, vyberte si zástupcu ( nie pod vplyvom alkoholu ), určite sa nájde rozumný občan a  zapojte mládež – synov, dcéry.

Preto občania p o ž  a d u j t e !

Zneistenie človeka

16.09.2024

v jeho národnej, sexuálnej, rodovej identite vytvára dokonalý rozklad osobnosti človeka. Pojmy ako vlasť, suverenita, národ, Boh sú úplne nepodstatné. Osobnosť, ktorá dostáva tradičnú rodičovskú výchovu a konzervatívne školské vzdelanie je svojprávna a uvedomelá. Marketingové stratégie liberálnych prúdov, pod heslami „buď sám sebou“ alebo „láska je [...]

Duševná alebo riadiaca práca ?

10.09.2024

Vnútili nám predstavu, že práca sa delí na duševnú a fyzickú. To je lož ! Potom by platilo, že remeselník nerozmýšľa, keď pracuje rukami. Dobrý remeselník sa vyznačuje svojimi znalosťami! Má znalosti ako správne postaviť strechu, dom, inštalovať techniku. Aj predstaviteľ duševnej práci napr. spisovateľ sa pri duševnej práci fyzicky unaví. Delenie práce na duševnú [...]

US Dolár alebo Svetová mena

09.09.2024

Svetová mena by mohla byť jedným z nástrojov na riešenie súčasnej zložitej svetovej finančnej situácie. Zavedenie predstavuje náročný proces s viacerými potenciálnymi výhodami. 1. Zníženie menových neistôt Svetová mena by odstránila kurzové riziko, ktoré vzniká pri medzinárodných transakciách, keďže všetky krajiny by používali rovnakú menu. To by mohlo [...]

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

Europarlament / Europoslanci /

Leyenová predstaví zloženie eurokomisie. V europarlamente si pripomenuli vyčíňanie povodní

16.09.2024 19:57

Europoslanci sa spolu s predstaviteľmi eurokomisie zúčastnia na kľúčovej rozprave o pripravenosti EÚ konať v prípade prírodných katastrof.

Rusko Iževsk škola streľba

Študent v Čeľabinsku zaútočil kladivom na spolužiakov a učiteľov, štyroch zranil

16.09.2024 18:07

Putin označuje takéto incidenty za importované zo Spojených štátov a vinu pripisuje globalizácii.

teater

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 160575x
Priemerná čítanosť článkov: 2676x

Autor blogu

Kategórie